DTK remote - et klikk og man er original...

En norsk verdensnyhet. Som eksisterende kunde hos oss får du muligheten til å kjøpe vår nye modul (beskrevet under) med fjernkontroll til en svært god pris mot innbytte av ditt eksisterende produkt.

DTK lanserer nå en tuningmodul som kan slå av og på via en liten trådløs fjernkontroll. Vi er de første på markedet med denne innovative løsningen som i lang tid har vært etterspurt av kunder i tuningmarkedet. Det var altså DTK som løste det. Det vil si at man kan slå tuningmodulen av fra innsiden av bilen med et tastetrykk hvis man ønsker det. Fra DTK, eneste norske tuningmerke. Fjernkontrollen er så liten at man lett henger den på nøkkelknippet (15x35x55mm). Det er en rekke situasjoner hvor man kan tenke seg at bilen fremstår som original, noe som tidligere krevde at man måtte demontere enheten eller åpne panseret for å slå den av - nå kan man altså gjøre det med et tastetrykk.

Din pris mot innbytte av gammelt produkt er 2990.-, mens produktet koster veiledende 4990.- for nye kunder. Vil du benytte deg av tilbudet så klikk her.

- Fungerer som en helt vanlig modul... men et klikk og den ekstra effekten er fjernet
- Motoren stopper ikke når man slår av modulen i fart. Kun tuningen slås av og motoren er original.
- Fordel ved flere brukere av bilen - kun eieren kan aktivere den øke effekten
- Kan slås av når en ekstra effekt ikke er nødvendig - f.eks. på vinterføre
- Modulen starter i samme modus som da motoren ble stoppet - man trenger altså ikke slå den på for hver start
- Inkluderer økonomiprogram (se informasjon overfor)
- Kaldstartfunksjon. Modulen slås ikke på før motoren er varm.