Hva våre kunder sier

tuning styling Vi har gjennom årene opparbeidet oss en meget sterk stilling hos våre kunder da vi er kompromissløse med hensyn til god kundeservice. Dette har gjort oss til den suverent største nettbutikken for dieseltuning i Norge. Rundt halvparten av våre salg går nå til personer som har fått oss anbefalt av tidligere kunder av oss, noe vi tolker som en kollektiv tilbakemelding fra våre kunder. Vi setter pris på tilbakemeldinger fra våre kunder og oppfordrer til å sende tilbakemeldinger. Fint om dere oppgir hvilken bil det gjelder og om dere vil ha fullt navn, eller bare fornavn oppgitt på siden. Send epost. Nye tilbakemeldinger blir lagt til på toppen av lista. Vi får daglig tilbakemeldinger og legger ut de vi har tid til.

Volvo 2.4 D5 163HK
Hei det ble en ny bil etter chiptuning boksen deres. Gler oss til og trekke vogna og skuterhenger igjen da 122 hk ikke var det sprekeste. Hadde brukt XXX på Mondeo 2005 115 Hk tdci med aut. Fungerte den også men 3 dobbel pris kontra deres løsning. Skal bestille samme til mine foreldres Mercedes og Audi.
Henrik og Kristina Tromsø Nord Norge

 

VW 1.9 105HK TDI
Jeg har hatt den siste modulen inne i en ukes tid nå, og denne er bra! Lavere forbruk og merkbart kvikkere bil! Storfornøyd med produkt og service!
Odd Arne

 

Mercedes CDI
Hei! Fikk chiptuning på Fredag og monterted den på lørdag. Hadde ikke sjekket mailen hvor manualen lå, men jeg skjønte det med en gang! Hadde ingen problemer med å få ting i gang. Effekten og dreimomentet merker jeg veldig, trenger ikke å gi startgass for å få bilen i gang i oppoverbakke, Den drar veldig godt på 2,3,4,5 gir. så i manualen at den kan justeres. Jeg kjører ca 50 - 60 tusen i jobb hvert år, og denne bilen har gått 150000, er det noe vits å prøve å justere når ting virker som det skal?
Jan Erik

 

Mercedes CDI
Takker for rask levering av DTK. Bestilte onsdag og den var i postkassen fradag. Jeg monterte den lørdag morgen på under 10 minutt inklusiv stropping av kablene. Bilen er merkbart friskere og jeg har fått oppfylt mine forventninger. (monterte DTK'n utfra videoen som jeg så på hjemmesiden deres)
Hilsen Magnus H

 

Mercedes 200 CDI 150HK
Motoren trekker mye bedre i mellomregisteret, man føler at her er det mye krefter som man kan ta av. Samtidig forteller kjørecomputeren at her sparer man drivstoff i store mengder. Tar ikke mange månedene før denne kjøpesummen er innspart med chiptuning. Samtidig kan man kanskje tenke på at bedre forbrenning i motorer minsker utslipp av giftige utslippsgasser etc.. Ellers har biltuning.no (Panoramiq AS) en seriøs oppfølging til kundene, iallefall i mitt tilfelle. Dette er et godt produkt sålangt.
Ivar

 

Opel Astra 1.9 CDTI - 150 hk
Takk for kjapp levering, både av DTK chiptuning og manual. Det vanskeligste med dette var faktisk å finne en plass hvor jeg kunne feste selve DTK. På under 10 min var det hele utført,uten bruk av kjeledress. Hadde en sprek motor fra før men merket godt resultatet med denne installert. Tusen takk. Fornøyd kunde
Terje Ø.

 

Carisma 1.9 DID 116 HK
Etter å ha hatt mye problemer med fusking under pådrag bestemte jeg meg for å kjøpe Deres tuning kit for dieselmotorer våren 2007. Det har vært en suksess! Bilen går mye bedre og responderer på en mye mer direkte måte, samt mer fleksibel. Dvs mer kraft ved lavere turtall (rundt 1500 rpm). Kan trygt anbefales. Meget enkel montering. Takk for et produkt som holder hva det lover.
Pål R.

 

MB 220 Cdi / 05 Mod.
Landa I Hamburg for å hente importbil, å etter et par timer på autobanen ble pansteret åpna og tuningen klipsa på plass....Wow...stor merkbar forskjell...spes på forbikjøring... Akselrasjon fra 80 til 160 ble forbedra med 2 Sec...veldi bra !!!! Forbruket datt med 11 prosent på ganske hard kjøring..... Uansett, denne blir anbefalt til andre !!!
A E Endresen

 

Kia Carens 2,0 CRDI
Jeg må bare melde meg på mengden med positive tilbakemeldinger her. Hentet pakken med DTK'n på postkontoret fredag ettermiddag før ferien. Og monterte den ute på parkeringsplassen før jeg og familien reiste igjennom Sverige ned til Danmark. Montering tok få minutter, og effekten merktes på Mosseveien ut av Oslo alt ! Dreiemomentet og bunndraget i bilen var merkbart bedre, og ikke minst forbruket ! Har en spenstig kjørestil og er vant til høyt forbruk, men dette var gøy! Anbefalles på det varmeste folkens. (Ps. Og rask ekspedering var det også)
Roger N.

 

Nissan Navara 174Hk
Var skeptisk til boksen etter at jeg hadde kontaktet flere andre mer eller mindre lite seriøse selgere av denne typen tuning til min bil. Monterte boksen på 15 minutter og brukte illustrasjonen som ble sendt via e-.post. Bilen er i utgangspunktet sterk nok fra før, men merket nå betydelig mer dreiemoment fra ca 2000 omdreininger og oppover. Har bare kjørt noen timer i dag, og ser at gjennomsnittsforbruket er på vei ned i følge kjørecomputeren. Dere holder hva dere lover ! Positivt overrasket og ikke skeptisk til produktet !
Odd K.

 

Suzuki XL-7
Monterte boksen med litt plunder. Virker over all forventning trekker bedre girer mindre.. det beste er at forbruket gikk ned fra 0,79 til 0,64 .
Ståle S.

 

Seat toledo 1,9 tdi 96 mod
Monteringen var gjort på 1 minutt utafor postkontoret jeg henta pakka (hehe) spent! Starta opp å bilen skjøt fart som bare den.... mye mer kraft å drar mye jevnere... Takk for supert produkt!
Jonny R.

 

Mercedes CDI
Da er jeg tilbake fra ferien. Dro vogna hjem fra Oppdal til Trondheim. Meget positiv opplevelse! Som du sa merket jeg det klart best når bilen hadde påheng. Forbruket gikk overraskende mye ned. I kombinasjon med klart mer drakraft er dette virkelig noe jeg kommer til å anbefale andre på campingen. Forbruket gikk mest ned relativt sett når vogna var på faktisk.
Nilsen

 

Volvo S80
Heisann! Fant tilkoblingspunktet for chip tuning. Lå nok på den andre siden av dieslpummpa. De er tydeligvis produsert med kontakter på begge sidene. Men enkelt var det lell! Imponert over økninga i dreiemomentet. Helt ny bil i forbikjøringer i litt fart. Den drikker mindre også. Kommer nok ann på kjørestil for jeg fikk emr nedgang enn kona og jeg har en mye mer aggresiv kjørestil enn hu har...
Helge H.

 

Bobil 2.8 JTD
Monteringen stemmte godt, ja. Like utrolig enkelt som på filmen og bildene. Som nevnt i mailen før påska dro vi tre støkker med samma bilen, 2.8 JTD. Vi har campert sammen i fleire år. Jeg dro fra dem så d kost! Dette var moro.Spessielt i oppoverbakkene. I tillegg brukte jeg mindre suppe. Du får to bestillinger idag... Snakkes!
JKK

 

Volvo XC70
Modulen kom frem i tide :-) Kjørte 95 mil i påska og har således fått testa ganske skikkelig. Samme oppakning på bilen begge veiene praktisk talt. Meget fornøyd med både ekstra drag og drivstoffbesparelsen. Var skeptisk, men er overbevist nå. Takker for at jeg fikk testen.
M. Roll.

 

Volvo XC90
Effekten er tydelig høyere, men jeg foretrekker og ta oppgiringen ved ca 4200 o/min, isteden for ved 4500 o/min som denne chippen tillater. Uansett mye raskere akselerasjon, samt like kraftig ved fullastet bil, som den var med tom bil originalt!
Hans B.

 

Bobil 2.3 JTD
Her kjem tilbake meldingen som lovd. Nergang forbruk: 14%. Knallbra økning i ytelse. Ganske enkelt. Skall anbefale til kompisane i NCC.
Bjørnar --

 

BMW 520D 150HK
Må (heldigvis) innrømme at jeg tok feil :-) Trodde jeg kjørte så forsiktig og økonomisk at det ikke var mulig å tyne forbruket mer nerover, men påska viser en ganske betydelig nedgang også. I tillegg så er det betydelig sprekere. Bykjøringa er mye enklere nå. Motoren er jo gannske sterk, men var litt plaga med mye giring ner i andre tidligere. Er betydelig mer kraft i bunnen med tuningsmodulen.
Gustav

 

Peugeot 407 SW 136HK
Hei. Hadde langtur østover, tils ca 1.000 km med fjelloverganger og snø i mengder. Dieselforbruket på tilsvarende tur sist var 6,7 l/100km, denne gang utrolige 5,3l/100 km, dvs ca 21% mindre! Veldig bra!
Mvh Rolf B. K.

 

Mercedes CDI
Kjøpte boksen i sommer. Skulle på fjelltur, samme dag som jeg hentet denne på posthuset. Med stor skepsis og skrutrekker satte jeg inn boksen. Syns motoren virket noe annerledes til og begynne med, men var ikke overbevist....Tenkte da på garantien dere gir om at den kunne sendes tilbake hvis man ikke var fornøyd........så langt kom jeg.......boksen skal ikke leveres tilbake for alt i verden. Masse krefter fra 0- til over 170km/t. Bilen bruker mye mindre diesel. Vi (tre mann)kjørte på Autobahn i fart over 200km/t og lange strekker med over 170km/t i marsjfart. Normalt betyr jo dette et sluk av diesel. Men når jeg parkerte bilen på fredag, stod snitt forbruket på 5.2l/100km og det har jeg aldri klart med denne bilen.
S.

 

Toyota Avensis
Monterte tuningsmodulen idag. Det vanskeligste var faktisk å ta bort plastdekselet over motoren :-) Men det gikk bra. Veldig positiv opplevelse da jeg startet og kjørte. Bilen minner plutselig veldig mye og min forrige bil som var bennsinmotor. Ser frem til å teste på langtur. Er selger og "bor" på landeveien så det er det som teller.
BC.

 

Fiat JTD 2.8, Bobil
Hei, igjen. Var på langtur til Sogn i helga. Dette er virkelig gode greier! Har fått et mye kraftigere skyv og en helt annen bil i oppoverbakker. Forbruket gikk ned. Hadde ikke trodd det egentlig, men snakket med en kar på campingplassen som hadde peiling på dette. Han sa at det skyldtes at den ekstra effekten fører til at jeg kan ligge i et høyere gir i snitt og derfor går forbruket ned. Mye mindre giring enn tidligere. Hører fra meg etter sommerferien.
Cato BL.

 

VW Touran, 105HK
Tenkte å melde tilbake om produktet. Som vi snakket om så syntes jeg bilen var for slap originalt. Tuningen endret motorens drakraft vesentlig. Mer enn jeg trodde må jeg si. Merker det kjempegodt i forbikjøringer på langkjøringer. Det er mest bykjøring for min del og der er det mest positive at jeg ikke girer så mye som før. Trenger ikke å geare ned i andre så mye for å få kraft ut fra rundkjøringer, veikryss og slikt. Har ikke fått målt forbruket ennå. KOmmer tilbake til det og. takker for servicen også!
Jens M.

 

Ford 2.0 TDCi 115HK
Som dere sa så er sikkert dette en av de suverent enkleste modellene å installere på. Var som å sette en kontakt i veggen hjemme :-) Den nye boksen fra dere fungerte kjempebra. Nå ser jeg frem til å dra vogn norge rundt til sommern. Takker for kjapp kundeservice.
ØAN.

 

Mercedes E 220 CDI
På fjellet monterte jeg DTK. Det var en utrolig positiv opplevelse!!! For det første var monteringen utrolig enkel! (Var dette alt???) Det eneste problemet var at plastdekselet hadde nokså spesielle skruer, men jeg hadde et billig bit-sett jeg hadde kjøpt på Claes Ohlsson og der var det riktig bit. Det virket som om bilen hadde fått en turbo til! Den akselererte bedre og dro akselerasjonen betydelig lengre enn før. Og som om ikke det var nok: På vei fra Oslo til Oppdal var gjennomsnittsforbruket 0,72 l/mil. På vei sørover, med vidunderboksen og helt like tung bil og (stor) fart var forbruker 0,6 l/mil med en betydelig raskere bil!!
Eiliv M.

 

BMW 520d, 2006
Yess! Dette gikk utrolig godt! Installeringen gikk knallgodt og jeg er IKKE bilkyndig. Jeg merker først og fremt en utrolig forbedring ved lavt turtall. Er selger og kjører masse og antall girskift sank betydelig. Jeg har automatkasse og var veldig spent på hvordan dette taklet tuningboksen, men jeg er utrolig fornøyd så langt. Ikke nådd å måle forbruket over tid ennå, men så langt har jeg hverken merket økning eller nedgang. Skjønner ikke hvordan dette fungerer egentlig, men den boksen er kjempemessig for meg uansett :-)
Anders Jan

 

VOLVO V70 2.5 TDI
Det gikk på 10 min, bruke mest tid på stripse og lage plass til kabelen til DTK`en inn i sikkeringsboksen på høyre side. Men det var fin plass til den der og da ligger den jo trykt og tørt. Har vært å testet nå og jeg kan ikke se at det har kommet noe mer eksos enn vanlig, vil jeg se det når den går på tomgang også? Eller er det når man gir på? Synes dette virker helt topp, har fått mer fraspark og automaten virker som den liker det også. Jeg er kjempe fornøyd så lang, også det at det ikke var noe vanskelig montere / demontere synes jeg er en fordel. Da kan enn jo ta den ut når man skal på verkstedet eller når man skal selge. Da takker jeg for hjelpen så lang og så håper jeg at dette ikke blir noe problem i fremtiden. Hilsen en fornøyd kunde.
Vidar N

 

Opel 1.9 Vectra CDTi 150HK
Installerte nylig DTK på Vectra 1.9 CDTi 150. Har kjørt ca. 200 mil etterpå og må si jeg er godt fornøyd med boksen. Installasjonen var superenkel. Kontakter passet perfekt og DTK-boksen ble lagt i batterikassen. Merket umiddelbart at det var mer respons/trøkk med lik motorkarakteristikk som tidligere. Har "fintunet" litt i ettertid og nå står potmeterskrue ca 5-6 omdreininger ut (mer diesel) ift. opprinnelig. Dette har først og fremst gjort motoren friskere i øvre del av effektregisteret. Det virker som at DTK-boksen var "snilt" satt opp opprinnelig. Merker ingen nykking og heller ikke sot fra eksosanlegget. Dieselforbruket har faktisk gått noe ned.
TØ.

 

Opel 1.9 Signum CDTi 120HK
Har nå fått prøvd ut hvordan det virket og det har hittil vært helt topp. Kan fortelle at det ble en helt annen bil å kjøre. Der hvor jeg ofte måtte skifte fra 6. til 5. gear, slapp jeg å forandre. På en tur opp eller ned Kr-sund- Tr.heim så lå jeg på et forbruk på 0,52 pr mil. Det var med stor spenning jeg skulle lese av når jeg kom oppover på søndag. tro det eller ei, forbruket lå på 0,47 pr. mil. Helt utrolig.... Jeg kjørte ikke rolig for å få forbruket ned, men kjørte slik jeg vanligvis kjører.
Bjørn S.

 

Toyota Yaris
Endeleig mer fart i kjerra!! Var skepitisk til dette som jeg nevnnte. Videofilmen med instalasjons veiledning var genial!
Victor B.

 

Suzuki XL-7
Takk for rask forsendelse av "tuningboksen" jeg fikk tilsendt i dag. Har montert den på min Suzuki XL7, og det gikk forholdsvis greit med monteringen har selvfølgelig prøvekjørt i hele kveld og er meget godt fornøyd med boksen. Satte pris på at dere forklarte installasjonen på forhånd slik at jeg kunne se om det var overkommelig. Kan anbefales på det sterkeste til en rimelig penge....
Harald V.

 

Nissan X-Trail 114HK
Bestilte DTK-boks til min X-trail 2002-mod. Rask levering. Bilen har sterk motor orginalt. Men nå har den fått mye bedre drakraft på lavt turtall. Denne var verd pengene. Regner med lavere forbruk. Utrolig enkel å montere på denne bilen, 1min.
Dan R

Volvo C30, 2.4 D
Har nå omsider fått montert modulen. Kontakten sitter veldig klønete til og det blir en del demontering av slanger til luftinntaket. Synes vel at bilen er kjapp fra før med 180 hester, men nå er det rene raketten. Et bunndrag som ingen ende vil ta...................Kan anbefales på det sterkeste.
AB

 

Fiat JTD 2,8 Bobil - Dethleffs Premium class
Hei, monterte den ny digitale tuningsboksen i dag, jeg hadde den gamle analoge tidligere. Fikk tilbud fra dere på oppgradering til den nyeste boksen og slo til, dette angrer jeg ikke på. Jeg tok en prøvetur uten, før jeg monterte den nye, det var nedtur!!! merket stor forskjell. Bilen går utrolig lett, uten og presse. Veldig flyt i kjøringen med den nye boksen, kjenner ett helt annet drag når du gir på. Har ikke noe erfaring når det gjelder forbruket, men er den lik den gamle, er jeg kjempefornøyd, da gikk bilen på under literen på mila, ca 0.9. Dette er noe og anbefalle videre!!!
Arild

 

Mazda 5 2.0 cd dpf  
Kjøpte chip til denne og må si meg meget fornøyd med resultater. Installeringen gikk meget rask da jeg først fant ut at det var en liten tapp som måtte holdes inne på undersiden av kontakten, for å dra den ut(dette kan dere få med dere i inst. veiledningen). Bilen var mye kvikkere og oppførte seg mer som en bensinbil. Spesielt merkbart var det nå jeg lastet opp bilen og dro opp til fjells. Bilen fungerer mye bedre i tunge bakker og 6 giret som før var et nødgir. kan faktisk brukes..Forbruket har også gått ned. brukte lang tid på å vurdere å kjøpe en slik chip, men angrer ikke et sekund på valget.. Løp og kjøp.
rune Rogaland

Mercedes E 220 CDI
Det var en utrolig positiv opplevelse!!! For det første var monteringen utrolig enkel! (Var dette alt???) Det eneste problemet var at plastdekselet hadde nokså spesielle skruer, men jeg hadde et billig bit-sett jeg hadde kjøpt på Claes Ohlsson og der var det riktig bit. Det virket som om bilen hadde fått en turbo til! Den akselererte bedre og dro akselerasjonen betydelig lengre enn før. Og som om ikke det var nok: På vei fra Oslo til Oppdal var gjennomsnittsforbruket 0,72 l/mil. På vei sørover, med vidunderboksen og helt like tung bil og (stor) fart var forbruker 0,6 l/mil med en betydelig raskere bil!!
Eiliv M.

 

VW Caravelle
Hei og tusen takk for god service. 10 pols kontakten er montert og virker bra. Mere futt og 0,5 dl mindre forbruk. 8 pols kabelen sendt tilbake i går.
Willy D.

Golf 1,9 TDI
Har nå montert boksen og vert og testet bilen.. Er kjempefornøyd med resultatet!! Var litt skeptisk til dette, men dette virker helt supert!!! Bilen har endelig et skikkelig dreimoment!!
Odd Arne H.

Volvo XC90 2006
Effekten er tydelig høyere, men jeg foretrekker og ta oppgiringen ved ca 4200 o/min, isteden for ved 4500 o/min som denne chippen tillater. Uansett mye raskere akselerasjon, samt like kraftig ved fullastet bil, som den var med tom bil originalt!
Hans B.

Volvo V70 TDI, 1998-modell
Jeg har nå i kveld vært ute å testet bilen og det virker som den har fått nye krefter! Jeg tok tiden fra 0 til 100 (på speedometeret - det er jo kanskje ikke helt presist men likevel ...) og jeg klokken den inn på 9 sekunder - ikke dårlig! Det komme ikke mer eksos ut av bilen enn før - snarere tvert i mot. Jeg leste i bruksanvisningen at jeg kunne få ut enda litt mer krefter ut av boksen - er dette lurt eller bør jeg la bilen være slik den er nå?
T. H. Høiskar

Mercedes E220 CDI
Kjøpte meg en ny chip hos http://www.biltuning.no/ resultatet var en råsprek bil+ at forbruket på langkjøring nå ligger på 0,42 og de siste 50 mil ligger forbruket på 0,48 på mila. dette er ca 1 til 2 dl. mindre en tildigere på mila. så jeg er kjempefornøyd med dette. monteringen gikk på 10 min.
shberge, mbentusiastklubb.com

 

BMW 520d, 2006
Yess! Dette gikk utrolig godt! Installeringen gikk knallgodt og jeg er IKKE bilkyndig. Jeg merker først og fremt en utrolig forbedring ved lavt turtall. Er selger og kjører masse og antall girskift sank betydelig. Jeg har automatkasse og var veldig spent på hvordan dette taklet tuningboksen, men jeg er utrolig fornøyd så langt. Ikke nådd å måle forbruket over tid ennå, men så langt har jeg hverken merket økning eller nedgang. Skjønner ikke hvordan dette fungerer egentlig, men den boksen er kjempemessig for meg uansett :-)
Anders Jan

 

Ssang Yong Rexton RX 270
Tror du har rett når det gjelder mye diesel. Alt virker ok både på full og mellomgass, det er ingen eksosrøyk overhodet. Nå kjører jeg noen dager slik som det er, kommer lampen på igjen justerer jeg ned dieselmengden slik produsnten har foreslått. Forøvrig akselererer bilen kollosalt fra 0-70km.
Mvh
Øyvind R.

 

VOLVO V70 2.5 TDI
Det gikk på 10 min, bruke mest tid på stripse og lage plass til kabelen til DTK`en inn i sikkeringsboksen på høyre side. Men det var fin plass til den der og da ligger den jo trykt og tørt. Har vært å testet nå og jeg kan ikke se at det har kommet noe mer eksos enn vanlig, vil jeg se det når den går på tomgang også?  Eller er det når man gir på? Synes dette virker helt topp, har fått mer fraspark og automaten virker som den liker det også. Jeg er kjempe fornøyd så lang, også det at det ikke var noe vanskelig montere / demontere synes jeg er en fordel. Da kan enn jo ta den ut når man skal på verkstedet eller når man skal selge. Da takker jeg for hjelpen så lang og så håper jeg at dette ikke blir noe problem i fremtiden.
Hilsen en fornøyd kunde.
Vidar N

 

Hyundai matrix 1.5 crdi
Jeg har prøvd dtk boksen på bilen, jeg har fått mye mer dreiemoment. Den akselerer mye raskere en før, har mye mer kraft i motoren, dette var absolutt vert pengene, er super fornøyd.
Fritz H.

Kia Cerato
Det var en kontakt vi tittet på og prøvde å få av, men som satt så hardt og ikke liknet like mye som de andre. Så derfor slo vi det fra oss. Jeg gikk imidlertid ut igjen nå og prøvde å få den av igjen, noe jeg klarte til slutt, og da smalt det rett på. Har ikke prøvekjørt enda, men nå regner jeg med det er i boks. Takk for fantastisk og enestående service!
Vegard S.

Fiat 2,0 JTD 2003 - bobil
Tuningboxsen virker utmerket nå gleder jeg meg til å prøve den på en lenger tur.
Harald A..

Caravelle 2.5 TDI
For å si det enkelt, det er forskjellige bakker i området her som ikke blir de samme heretter! Med det jeg har testet i helgen ser det ut som dette var en virkningsfull liten luring, ja!
A. K.

BMW 535d
Får lett jul spinn nå med inmontert DTK .Tåler virkelig Automat kassa dette? 3/4 gass så slipper bak hjulene 245 /40/18 dekk. Påførehand takk
Johnny S.

Toyota Avensis
Monterte tuningsmodulen idag. Det vanskeligste var faktisk å ta bort plastdekselet over motoren :-) Men det gikk bra. Veldig positiv opplevelse da jeg startet og kjørte. Bilen minner plutselig veldig mye og min forrige bil som var bennsinmotor. Ser frem til å teste på langtur. Er selger og "bor" på landeveien så det er det som teller.
BC.

Fiat JTD 2.8, Bobil
Hei, igjen. Var på langtur til Sogn i helga. Dette er virkelig gode greier! Har fått et mye kraftigere skyv og en helt annen bil i oppoverbakker. Forbruket gikk ned. Hadde ikke trodd det egentlig, men snakket med en kar på campingplassen som hadde peiling på dette. Han sa at det skyldtes at den ekstra effekten fører til at jeg kan ligge i et høyere gir i snitt og derfor går forbruket ned. Mye mindre giring enn tidligere. Hører fra meg etter sommerferien.
Cato BL.

 

Volvo 2.4 D5 163HK
Hei det ble en ny bil etter boksen deres. Gler oss til og trekke vogna og skuterhenger igjen da 122 hk ikke var det sprekeste. Hadde brukt XXX på Mondeo 2005 115 Hk tdci med aut. Fungerte den også men 3 dobbel pris kontra deres løsning. Skal bestille samme til mine foreldres Mercedes og Audi.
Henrik og Kristina Tromsø Nord Norge

 

VW 1.9 105HK TDI
Jeg har hatt den siste modulen inne i en ukes tid nå, og denne er bra! Lavere forbruk og merkbart kvikkere bil! Storfornøyd med produkt og service!
Odd Arne

 

Mercedes CDI
Hei! Fikk boksen på Fredag og monterted den på lørdag. Hadde ikke sjekket mailen hvor manualen lå, men jeg skjønte det med en gang! Hadde ingen problemer med å få ting i gang. Effekten og dreimomentet merker jeg veldig, trenger ikke å gi startgass for å få bilen i gang i oppoverbakke, Den drar veldig godt på 2,3,4,5 gir. så i manualen at den kan justeres. Jeg kjører ca 50 - 60 tusen i jobb hvert år, og denne bilen har gått 150000, er det noe vits å prøve å justere når ting virker som det skal?
Jan Erik

 

Mercedes CDI
Takker for rask levering av DTK. Bestilte onsdag og den var i postkassen fradag. Jeg monterte den lørdag morgen på under 10 minutt inklusiv stropping av kablene. Bilen er merkbart friskere og jeg har fått oppfylt mine forventninger. (monterte DTK'n utfra videoen som jeg så på hjemmesiden deres)
Hilsen Magnus H

 

Mercedes 200 CDI 150HK
Motoren trekker mye bedre i mellomregisteret, man føler at her er det mye krefter som man kan ta av. Samtidig forteller kjørecomputeren at her sparer man drivstoff i store mengder. Tar ikke mange månedene før denne kjøpesummen er innspart. Samtidig kan man kanskje tenke på at bedre forbrenning i motorer minsker utslipp av giftige utslippsgasser etc.. Ellers har biltuning.no (Panoramiq AS) en seriøs oppfølging til kundene, iallefall i mitt tilfelle. Dette er et godt produkt sålangt.
Ivar

 

Opel Astra 1.9 CDTI - 150 hk
Takk for kjapp levering, både av DTK og manual. Det vanskeligste med dette var faktisk å finne en plass hvor jeg kunne feste selve DTK. På under 10 min var det hele utført,uten bruk av kjeledress. Hadde en sprek motor fra før men merket godt resultatet med denne installert. Tusen takk. Fornøyd kunde
Terje Ø.

 

Carisma 1.9 DID 116 HK
Etter å ha hatt mye problemer med fusking under pådrag bestemte jeg meg for å kjøpe Deres tuning kit for dieselmotorer våren 2007. Det har vært en suksess! Bilen går mye bedre og responderer på en mye mer direkte måte, samt mer fleksibel. Dvs mer kraft ved lavere turtall (rundt 1500 rpm). Kan trygt anbefales. Meget enkel montering. Takk for et produkt som holder hva det lover.
Pål R.

 

MB 220 Cdi / 05 Mod.
Landa I Hamburg for å hente importbil, å etter et par timer på autobanen ble pansteret åpna og tuningen klipsa på plass....Wow...stor merkbar forskjell...spes på forbikjøring... Akselrasjon fra 80 til 160 ble forbedra med 2 Sec...veldi bra !!!! Forbruket datt med 11 prosent på ganske hard kjøring..... Uansett, denne blir anbefalt til andre !!!
A E Endresen

 

Kia Carens 2,0 CRDI
Jeg må bare melde meg på mengden med positive tilbakemeldinger her. Hentet pakken med DTK'n på postkontoret fredag ettermiddag før ferien. Og monterte den ute på parkeringsplassen før jeg og familien reiste igjennom Sverige ned til Danmark. Montering tok få minutter, og effekten merktes på Mosseveien ut av Oslo alt ! Dreiemomentet og bunndraget i bilen var merkbart bedre, og ikke minst forbruket ! Har en spenstig kjørestil og er vant til høyt forbruk, men dette var gøy! Anbefalles på det varmeste folkens. (Ps. Og rask ekspedering var det også)
Roger N.

 

Nissan Navara 174Hk
Var skeptisk til boksen etter at jeg hadde kontaktet flere andre mer eller mindre lite seriøse selgere av denne typen tuning til min bil. Monterte boksen på 15 minutter og brukte illustrasjonen som ble sendt via e-.post. Bilen er i utgangspunktet sterk nok fra før, men merket nå betydelig mer dreiemoment fra ca 2000 omdreininger og oppover. Har bare kjørt noen timer i dag, og ser at gjennomsnittsforbruket er på vei ned i følge kjørecomputeren. Dere holder hva dere lover ! Positivt overrasket og ikke skeptisk til produktet !
Odd K.

 

Suzuki XL-7
Monterte boksen med litt plunder. Virker over all forventning trekker bedre girer mindre.. det beste er at forbruket gikk ned fra 0,79 til 0,64 .
Ståle S.

 

Seat toledo 1,9 tdi 96 mod
Monteringen var gjort på 1 minutt utafor postkontoret jeg henta pakka (hehe) spent! Starta opp å bilen skjøt fart som bare den.... mye mer kraft å drar mye jevnere... Takk for supert produkt!
Jonny R.

 

Mercedes CDI
Da er jeg tilbake fra ferien. Dro vogna hjem fra Oppdal til Trondheim. Meget positiv opplevelse! Som du sa merket jeg det klart best når bilen hadde påheng. Forbruket gikk overraskende mye ned. I kombinasjon med klart mer drakraft er dette virkelig noe jeg kommer til å anbefale andre på campingen. Forbruket gikk mest ned relativt sett når vogna var på faktisk.
Nilsen

 

Volvo S80
Heisann! Fant tilkoblingspunktet. Lå nok på den andre siden av dieslpummpa. De er tydeligvis produsert med kontakter på begge sidene. Men enkelt var det lell! Imponert over økninga i dreiemomentet. Helt ny bil i forbikjøringer i litt fart. Den drikker mindre også. Kommer nok ann på kjørestil for jeg fikk emr nedgang enn kona og jeg har en mye mer aggresiv kjørestil enn hu har...
Helge H.

 

Bobil 2.8 JTD
Monteringen stemmte godt, ja. Like utrolig enkelt som på filmen og bildene. Som nevnt i mailen før påska dro vi tre støkker med samma bilen, 2.8 JTD. Vi har campert sammen i fleire år. Jeg dro fra dem så d kost! Dette var moro.Spessielt i oppoverbakkene. I tillegg brukte jeg mindre suppe. Du får to bestillinger idag... Snakkes!
JKK

 

Volvo XC70
Modulen kom frem i tide :-) Kjørte 95 mil i påska og har således fått testa ganske skikkelig. Samme oppakning på bilen begge veiene praktisk talt. Meget fornøyd med både ekstra drag og drivstoffbesparelsen. Var skeptisk, men er overbevist nå. Takker for at jeg fikk testen.
M. Roll.

 

Volvo XC90
Effekten er tydelig høyere, men jeg foretrekker og ta oppgiringen ved ca 4200 o/min, isteden for ved 4500 o/min som denne chippen tillater. Uansett mye raskere akselerasjon, samt like kraftig ved fullastet bil, som den var med tom bil originalt!
Hans B.

 

Bobil 2.3 JTD
Her kjem tilbake meldingen som lovd. Nergang forbruk: 14%. Knallbra økning i ytelse. Ganske enkelt. Skall anbefale til kompisane i NCC.
Bjørnar --

 

BMW 520D 150HK
Må (heldigvis) innrømme at jeg tok feil :-) Trodde jeg kjørte så forsiktig og økonomisk at det ikke var mulig å tyne forbruket mer nerover, men påska viser en ganske betydelig nedgang også. I tillegg så er det betydelig sprekere. Bykjøringa er mye enklere nå. Motoren er jo gannske sterk, men var litt plaga med mye giring ner i andre tidligere. Er betydelig mer kraft i bunnen med tuningsmodulen.
Gustav

 

Peugeot 407 SW 136HK
Hei. Hadde langtur østover, tils ca 1.000 km med fjelloverganger og snø i mengder. Dieselforbruket på tilsvarende tur sist var 6,7 l/100km, denne gang utrolige 5,3l/100 km, dvs ca 21% mindre! Veldig bra!
Mvh Rolf B. K.

 

Mercedes CDI
Kjøpte boksen i sommer. Skulle på fjelltur, samme dag som jeg hentet denne på posthuset. Med stor skepsis og skrutrekker satte jeg inn boksen. Syns motoren virket noe annerledes til og begynne med, men var ikke overbevist....Tenkte da på garantien dere gir om at den kunne sendes tilbake hvis man ikke var fornøyd........så langt kom jeg.......boksen skal ikke leveres tilbake for alt i verden. Masse krefter fra 0- til over 170km/t. Bilen bruker mye mindre diesel. Vi (tre mann)kjørte på Autobahn i fart over 200km/t og lange strekker med over 170km/t i marsjfart. Normalt betyr jo dette et sluk av diesel. Men når jeg parkerte bilen på fredag, stod snitt forbruket på 5.2l/100km og det har jeg aldri klart med denne bilen.
S.

 

VW Touran, 105HK
Tenkte å melde tilbake om produktet. Som vi snakket om så syntes jeg bilen var for slap originalt. Tuningen endret motorens drakraft vesentlig. Mer enn jeg trodde må jeg si. Merker det kjempegodt i forbikjøringer på langkjøringer. Det er mest bykjøring for min del og der er det mest positive at jeg ikke girer så mye som før. Trenger ikke å geare ned i andre så mye for å få kraft ut fra rundkjøringer, veikryss og slikt. Har ikke fått målt forbruket ennå. KOmmer tilbake til det og. takker for servicen også!
Jens M.

 

Ford 2.0 TDCi 115HK
Som dere sa så er sikkert dette en av de suverent enkleste modellene å installere på. Var som å sette en kontakt i veggen hjemme :-) Den nye boksen fra dere fungerte kjempebra. Nå ser jeg frem til å dra vogn norge rundt til sommern. Takker for kjapp kundeservice.
ØAN.

 

Opel 1.9 Vectra CDTi 150HK
Installerte nylig DTK på Vectra 1.9 CDTi 150. Har kjørt ca. 200 mil etterpå og må si jeg er godt fornøyd med boksen. Installasjonen var superenkel. Kontakter passet perfekt og DTK-boksen ble lagt i batterikassen. Merket umiddelbart at det var mer respons/trøkk med lik motorkarakteristikk som tidligere. Har "fintunet" litt i ettertid og nå står potmeterskrue ca 5-6 omdreininger ut (mer diesel) ift. opprinnelig. Dette har først og fremst gjort motoren friskere i øvre del av effektregisteret. Det virker som at DTK-boksen var "snilt" satt opp opprinnelig. Merker ingen nykking og heller ikke sot fra eksosanlegget. Dieselforbruket har faktisk gått noe ned.
TØ.

 

Opel 1.9 Signum CDTi 120HK
Har nå fått prøvd ut hvordan det virket og det har hittil vært helt topp. Kan fortelle at det ble en helt annen bil å kjøre. Der hvor jeg ofte måtte skifte fra 6. til 5. gear, slapp jeg å forandre. På en tur opp eller ned Kr-sund- Tr.heim så lå jeg på et forbruk på 0,52 pr mil. Det var med stor spenning jeg skulle lese av når jeg kom oppover på søndag. tro det eller ei, forbruket lå på 0,47 pr. mil. Helt utrolig.... Jeg kjørte ikke rolig for å få forbruket ned, men kjørte slik jeg vanligvis kjører.
Bjørn S.

 

Toyota Yaris
Endeleig mer fart i kjerra!! Var skepitisk til dette som jeg nevnnte. Videofilmen med instalasjons veiledning var genial!
Victor B.

 

Suzuki XL-7
Takk for rask forsendelse av "tuningboksen" jeg fikk tilsendt i dag. Har montert den på min Suzuki XL7, og det gikk forholdsvis greit med monteringen har selvfølgelig prøvekjørt i hele kveld og er meget godt fornøyd med boksen. Satte pris på at dere forklarte installasjonen på forhånd slik at jeg kunne se om det var overkommelig. Kan anbefales på det sterkeste til en rimelig penge....
Harald V.

 

Nissan X-Trail 114HK
Bestilte DTK-boks til min X-trail 2002-mod. Rask levering. Bilen har sterk motor orginalt. Men nå har den fått mye bedre drakraft på lavt turtall. Denne var verd pengene. Regner med lavere forbruk. Utrolig enkel å montere på denne bilen, 1min.
Dan R