chiptuning

NYHET: Chiptuning med chiptuningcomputer (RTS)

NB! Disse produktene finnes kun fra denne menyen på sidene våre. RTS Chiptuning er det enkelte kaller "ekte" chiptuning ved at man endrer en rekke parameter i bilens "hjerne" slik at får en betydelig effekt- og momentøkning og bedre økonomi. Chiptuning gjøres ved at man bruker en liten tuningcomputer vi kaller RTS, som også gjerne kalles CPC PPC OBD SERIELL SPD hos andre leverandører, til å lese ut originalprogrammet fra motoren med. Dette gjøres suverent enkelt ved å sette kontakten i bilens diagnosekontakt som praktisk talt alltid befinner seg i underkan av rattet i bilen. Deretter endrer vi oppsettet i programmet fra bilen. Dette blir lagret i chiptuningcomputeren sammen med originalprogrammet.

Diesel:
Bensin:

Så laster man inn det endrede programmet inn i bilens hjerne og effekten øker kraftig. Det geniale er at man i chiptuningcomputeren har lagret både originalprogrammet og programmet som er chippet. Med tradisjonell chiptuning gjort på verksted eller lignende har man ingen styring med dette selv og må gjerne betale like mye som det kostet å få chippet bilen for å få justert tilbake til det originale programmet ved behov for det. Med RTS chiptuning fra oss kan man selv velge å laste inn originalprogrammet akkurat når man vil og så bytte ut igjen med det som er chippet når man ønsker det. Chiptuningcomputeren følger med i prisen og du har da originalprogrammet og det chippede programmet alltid tilgjengelig.

tuning styling Du må installere et program på din PC for å benytte RTS. Dette må gjøres før du bestiller slik at du vet dette nødvendige steget er i orden før bestillingen Last ned programmet her - installér og sjekk om din bil er i listen i programmet. Installeres på Windows PC.

tuning stylingMan må finne kontakten hvor chiptuningcomputeren skal settes i. Dette er som regel meget enkelt da denne kontakten befinner seg inne i bilen og i de aller fleste tilfeller i underkant av rattet bak en luke. Klikk her for å se bilder av eksempler.

1. Du mottar RTS-enheten og leser ut originalprogrammet fra motoren din og laster dette inn i PC-en og mailer programmet til oss

2. Vi mottar ditt originalprogram og utfører endringene i programmet og sender programmet tilbake til deg pr epost.

3. Du overfører det optimaliserte programmet fra din PC til RTS-enheten. Motoren er nå optimalisert og du kan nyte den økte effekten og forbedringene.