Bensin? Diesel? Chiptuning eller tuningmodul?

DTK leverer tuning til både bensin og dieselmotorer. Til dieselbiler finnes både tuningmodul og chiptuning tilgjengelig. Til bensinbiler finnes kun chiptuning. Les om de to formene for tuning under.


Tuningmodul
chiptuning En DTK tuningmodul er en ekstern enhet som kobles mellom dieselpumpen og ”hjernen” i bilen. Denne formen for tuning installeres meget enkelt av hvem som helst. For enkelte dieselbiler er dette eneste form for tuning. Fra kroner 2990.- Du finner alle modeller vi leverer tuningmodul til under menyen "Tuning" til høyre eller under tuning i vårt hurtigoppslag.

Fordeler
- Installeres enkelt
- Motoren er original og uten spor av tuning idet modulen er tatt av
- Kan tas med til ny bil

Chiptuning
chiptuning Kan leveres til de fleste diesel- og bensinbiler fra 2001 og nyere. Med chiptuning kan man endre en rekke parameter i bilen styringsenhet. Dette har tidligere vært et mer permanent inngrep da man har måttet til spesialist eller tuningverksted for å få lest tilbake originalprogrammet – inntil nå. Med DTK Chiptuning kobler man selv til en liten enhet som inneholder forskjellige programmer til motoren og leser inn det man foretrekker. På fem minutter. Dette er nøyaktig det samme som de som tilbyr chiptuning til titusenvis av kroner gjør, men her får du det tilgjengelig hos deg seg og til odel og eie. Se detaljer om prosessen her. Man har altså en enhet som inneholder originalprogrammet til bilen i tillegg til ett eller to alternative programmer som gir mer effekt eller som er justert for å spare drivstoff. Slik kan du selv utføre chiptuning på bilen din akkurat når det passer deg og velge å la bilen bli original igjen like fort som du gir den mye mer krefter.  Koster 5990.- Du finner alle modeller vi leverer chiptuning til under menyen "Chiptuning" til høyre eller under chiptuning i vårt hurtigoppslag.

Fordeler
- Installeres enkelt
- Motor kan føres tilbake til original på minutter
- Endrer en rekke parameter
- DTK chiptuningenhet kan benyttes på eventuell ny bil