Chiptuning til bobil

Chiptuning til bobil. Vi har chiptuning til alle typer bobiler. Mange bobiler og campingbiler er bygd på motor og chassis fra andre merker enn bobilen er solgt under. Eksempelvis står det Fiat-motor i svært mange bobiler. Vi har chiptuning til bobiler med motor fra Citroen, Fiat, Ford, Iveco, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault og VW. Finn ut hvilken motor som står i din bobil og bruk vårt oppslag på toppen av listen, eller send inn skjema under og vi sjekker for deg. Vi selger svært mye tuning til bobiler. Årsaken er nok at denne typen bil er perfekt for tuning. Man får betydelig økt dreiemoment og tilbakemeldinger går typisk på at det blir betydelig mindre giring og at man kan holde høye gir langt lengre enn tidligere. 

 

Bobilmerke:

Modell:
CCM:
HK:
Årsmodell:
Epost:


NB! Vi MÅ ha korrekt epost for å kunne sende deg svar.


Tuningmodul, powerboks eller tuningboks.
DTK er en frittstående enhet som man selv kobler enkelt til en kontakt i motoren på bobiler. Denne overstyrer så signalene som går fra ECU til dieselpumpen. Det er svært enkel å installere selv og har en god effekt. Det har de siste årene være en rivende utvikling på dette området og der det før var dårlige analoge produkter finnes det i dag meget gode digitale chiptuning løsninger som gjør praktisk talt samme jobben som ved fysisk chiptuning. Og samtidig beholder man full kontroll med motoren og kan ta bort tuningmodulen på noen minutter hvis man ønsker det. Idet tuningmodulen er fjernet fra bilen fremstår den som original. Med den enorme interessen for bobiler og campingbiler de siste årene har vi også solgt betydelig mer og høstet god erfaring.

Effekten ved bruk av tuningmodul på bobiler varierer fra modell til modell likt med all annen chiptuning. Vi selger kun tuningmoduler til bobil motorer vi kan levere med originale kontakter som monteres rett på eksisterende kontakter. Det finnes moduler til flere modeller, men uten kontakter. Disse må loddes på og vi selger ikke disse og anbefaler heller ikke å utføre dette selv. 

Endring av ECU eller «hjernen» i motoren
Med denne teknikken går man aktivt inn og endrer «fysisk» i bilens programvare eller styringsenhet, ECU. Man kan da endre på en rekke parameter og kalles gjerne for chipping, chiptuning eller chip. Med denne metoden kan man ikke fjerne chiptuning enkelt selv, men må inn på verksted for å resette eller omprogrammere styringsenheten.

Enkel installasjon av chiptuning på bobil

En årsak til Biltuning.no sin suksess er at vi har rendyrket konseptet med enkel installasjon. Vi har en bevisst politikk om kun å selge produkter som er enkle å installere, såkalt plug&drive. Det finnes tuningprodukter til praktisk talt alle biler, men en del av disse krever installering i form av lodding og "strømtyver". Vi selger ikke disse. Kjøper du hos oss så har du garanti om at du får et produkt med kun kontakter som skal klikkes på plass i motoren din - noe absolutt alle kan gjøre uten noe som helst kunnskap om bil og motor.

Så enkel er monteringen: du drar ut kontakten som går fra styringsenheten til dieselpumpen og klikker inn tuningboksen. Her finner du noen få eksempler på montering. Når du kjøper følger det med bilde av motoren din og stedet produktet skal plugges inn.
 

Se alle våre videoer