Chiptuning for bensin og diesel på 1 - 2 - 3


chiptuning Panoramiq AS, som eier tuningmerket DTK, tilbyr nå også chiptuning. Panoramiq AS eier nå også Vtech i Norge. Vtech er et selskap som produserer dynamometer (www.dynamometer.no) og avansert chiptuning. Vil tilbyr nå en chiptuning-computer (CTC) hvor brukeren selv har full kontroll over både et endret program for bilen (chippet) og originalprogrammet. I motsening til "gammeldags" chiptuning der man var på verksted og fikk endret programmet og var ikke lengre herre over originalprogrammet så har man her en liten computer som tillater skifting mellom original og chippet program akkurat når man ønsker det. Chiptuningcomputeren trenger kun å være tilkoblet når man leser inn- eller ut programmet. Vi optimaliserer en rekke parameter som bl.a. drivstoffmengde, innsprøytningsvinkel, turbotrykk, momentbegrensning, innsprøytningstrykk, fartssperre, dieselpartikkelfilter og gir en kraftig effektøkning. Prisen er kun 4990.- for både computeren og et optimalisert program.

1. Du må installere et program på din PC for å finne ut om vi kan tilby chiptuning av din modell. Last ned programmet her - installér og sjekk om din bil er i listen i programmet. Etter installasjon så start opp og gå på menyvalg "Device" -> "Available vehicles". Finner du din modell der så kan vi tilby chiptuning til din bil. Gå til neste punkt.

2. Man må finne kontakten hvor Vtech Chiptuningcomputeren skal settes i. Dette er som regel meget enkelt da denne kontakten befinner seg inne i bilen og i de aller fleste tilfeller i underkant av rattet bak en luke. Klikk her for å se bilder av eksempler.

Merk! Originalprogrammet fra motoren din blir lagret i Vtech Chiptuning-enheten sammen med det optimaliserte programmet. Du kan når som helst lese tilbake det originale programmet til motoren. Det hender også at det endrede programmet blir slettet hvis man har bilen på verksted. En av de store fordelene med Vtech Chiptuning er at da leser du bare inn det optimaliserte programmet igjen. Du kan lese inn og ut henholdsvis originalprogrammet og det optimaliserte et ubegrenset antall ganger.

Når du har funnet din bil i listen i programmet du installerte og kontakten tuningcomputeren skal kobles til så kan du kontakte oss for bestilling. kundeservice@biltuning.no