Chiptuning med styring via Bluetooth og mobil

DTK har utviklet en tuningmodul som styres via bluetooth. Du må ha en mobiltelefon med Android som operativsystem. Det er så enkelt at du installerer et lite program (app) på telefonen din og du er igang. Du kan da velge hvilket program modulen skal stå i og til og med slå av tuningmodulen slik at motoren er original. Fra telefonen og innsiden av bilen - i fart. Suverent.

NB! Skal du bestille bluetooth chiptuning så kreves det at du installerer programmet på telefonen din og sjekker om det virker FØR du bestiller. Når du da mottar produktet så er det bare å montere og du er klar.

Forutsetninger for bruk av bluetooth:
1. Du må ha en mobiltelefon med Android operativsystem.
2. Installer programmet før du bestiller.

Last ned programmet til telefonen

I de aller fleste telefoner er det et program som heter "Butikk", "Google Play" eller lignende som tar deg inn til stedet du finner programmet. Du kan alternativt gå til nettsiden for nedlasting manuelt på telefonens nettleser: https://play.google.com - Programmet heter "BlueBox Manager Chip Tuning". Du finner det ved å søke på "vtech tuning" fra telefonen.

Du kan også gå inn på Google Play og finne programmet via nettleseren du bruker nå, men for å installere må du gå inn via din mobil. Klikk her for å se programmet.

Etter å ha installert programmet må du starte det. Hvis det starter og kjører kan du bestille vår chiptuning med Bluetooth. Deretter kan du finne bilen din i vår nettbutikk og velge at den skal leveres med mobilstyring.