chiptuning

NB! Fri frakt - ingen gebyr. Husk frakt og gebyr ved sammenligning av priser!

  

Volvo V70 140HK

kr 0,00

Volvo V70 140HK

Chiptuning til Volvo V70. En tuningmodul settes raskt og enkelt på en original kontakt i motoren på Volvo V70. DTK Digital chiptuning forbedrer signalene inn til dieselpumpen og øker effekten betydelig, men senker samtidig forbruket. DTK er eneste norske tuningmerkevare. Det kreves ingen kunnskap eller erfaring for å montere.
Informasjon om valgene under:
Klikk her for informasjon om fjernkontroll

* Obligatoriske felt

kr 0,00

Detaljer

Alle bestillinger leveres fraktfritt og man kan levere tilbake produktet for å få pengene tilbake uten å oppgi grunn inntil 14 dager etter handelen. DTK chiptuning er en norsk merkevare og som kunde hos oss får du norske manualer og heltids kundeservice tilgjengelig på epost. Dette er ingen ekstrem form for tuning, men på grunn av det økte dreiemomentet oppleves motoren som svært mye sterkere. Ved ekstrem effektøkning utover det forsvarlige er det brukt helt andre virkemidler enn en tuningmodul for en normal bil.

Effektøkningen er på i overkant av 20% i det området man trenger mest kraft og dreiemoment (gjerne fra 1400 til i overkant av 3000 o/min), noe som er svært god merkbart da dette kommer i form av dreiemoment. Dette er maks av hva man bør øke effekten. Man får en betydelig raskere akselerasjon og kraft i forbikjøringer og lignende. Effekten kan økes betydelig ut over dette ved egen justering, men dette anbefales ikke. Dette er vel det nærmeste man kommer "ny" bil uten faktisk å kjøpe ny bil. Man skal være forsiktig med å øke effekten i en motor mer enn hva motoren tåler og bør holde seg til en anerkjent leverandør og merke.

Vær oppmerksom på at det har dukket opp en skog av useriøse selskaper som selger diesel tuning. Sjekk referanser og gjerne om det står et økonomisk solid aksjeselskap som eier og eventuelt om det er tilgjengelig kunderservice hos den du handler med. En bil er for kostbar til at man skal benytte dårlige produkter. Panoramiq AS er et aksjeselskap som har eksistert i mange år og som har god økonomi. Les mer

Dine rettigheter

Vi er svært sikre på kvaliteten på våre produkter. Du kan fritt levere tilbake produktet uten å oppgi grunn til det inntil 14 dager etter kjøpet. Du kan velge mellom postoppkrav og betaling med VISA og MasterCard. Vi er godkjent av disse kortselskapene og er ansvarlige for alle transaksjoner. Vil du returnere varen legger du den i en konvolutt og merker med navn og kontonummer og vi gir deg kjøpesummen tilbake så snart vi mottar produktet. Klikk her for informasjon om betaling med kort. Klikk her for å se hvordan en handel hos oss gjennomføres fra A til Å.

Produktinformasjon

Modell Nei
CCM Nei
HK original Nei
HK med tuning Nei
NM original Nei
NM med tuning Nei
Sikker Nei
Ecoprogram Nei
Partikkelfilter Nei
Fjernkontroll Nei
Norsk Nei
Montering Nei
Plug & drive Nei
hk Nei
hkpro Nei
hkstd Nei
nm Nei
nmpro Nei
nmstd Nei