chiptuning

NB! Fri frakt - ingen gebyr. Husk frakt og gebyr ved sammenligning av priser!

  
Klikk her om du ikke finner bilen din

Volvo V70 140HK

Effekt  140 HK til 175 HK
Moment 290 NM til 360 NM

chiptuning tuning turbo  Film - den enkleste chiptuning    Finner du ikke bilen din? Klikk her

chiptuning tuning multiprogram    chiptuning tuning fjernkontroll

Tidligere var chiptuning av motorer forbeholdt de få og de som ville betale dyrt for å levere inn bilen på et verksted for å endre motorstyringen, eller "hjernen", i bilen. Idag tillater ny teknologi å gjøre dette på en langt enklere, billigere og sikrere måte. Både i motoren og hos de som tilbyr tuning og chiptuning er teknologien endret. Dette er eneste form for tuning der man selv kan fjerne tuningen på minutter og det er ingen spor etter tuning eller chip idet modulen er tatt av. Ikke alle motorer kan benytte denne enkle formen for chiptuning, men finner du din modell i vår liste så kan vi levere enkel og sikker trimming til din modell. Vi har solgt tusenvis av moduler, har gode garantier og ikke minst; de fleste av våre salg blir gjort til personer som har fått produktet anbefalt fra andre kunder. Vi er eiere av DTK og veien fra fabrikk til deg som kunde er så kort som den kan være og dette gjør at vi kan tilby produktet til en meget konkurransedyktig pris. DTK er en norsk merkvare som selges eksklusivt i vår nettbutikk.

kr 0,00

Volvo V70 140HK

Chiptuning til Volvo V70. En tuningmodul settes raskt og enkelt på en original kontakt i motoren på Volvo V70. DTK Digital chiptuning forbedrer signalene inn til dieselpumpen og øker effekten betydelig, men senker samtidig forbruket. DTK er eneste norske tuningmerkevare. Det kreves ingen kunnskap eller erfaring for å montere.
Informasjon om valgene under:
Klikk her for informasjon om fjernkontroll

* Obligatoriske felt

kr 0,00

Detaljer

Alle bestillinger leveres fraktfritt og man kan levere tilbake produktet for å få pengene tilbake uten å oppgi grunn inntil 14 dager etter handelen. DTK chiptuning er en norsk merkevare og som kunde hos oss får du norske manualer og heltids kundeservice tilgjengelig på epost. Dette er ingen ekstrem form for tuning, men på grunn av det økte dreiemomentet oppleves motoren som svært mye sterkere. Ved ekstrem effektøkning utover det forsvarlige er det brukt helt andre virkemidler enn en tuningmodul for en normal bil.

Effektøkningen er på i overkant av 20% i det området man trenger mest kraft og dreiemoment (gjerne fra 1400 til i overkant av 3000 o/min), noe som er svært god merkbart da dette kommer i form av dreiemoment. Dette er maks av hva man bør øke effekten. Man får en betydelig raskere akselerasjon og kraft i forbikjøringer og lignende. Effekten kan økes betydelig ut over dette ved egen justering, men dette anbefales ikke. Dette er vel det nærmeste man kommer "ny" bil uten faktisk å kjøpe ny bil. Man skal være forsiktig med å øke effekten i en motor mer enn hva motoren tåler og bør holde seg til en anerkjent leverandør og merke.

Vær oppmerksom på at det har dukket opp en skog av useriøse selskaper som selger diesel tuning. Sjekk referanser og gjerne om det står et økonomisk solid aksjeselskap som eier og eventuelt om det er tilgjengelig kunderservice hos den du handler med. En bil er for kostbar til at man skal benytte dårlige produkter. Panoramiq AS er et aksjeselskap som har eksistert i mange år og som har god økonomi. Les mer

Dine rettigheter

Vi er svært sikre på kvaliteten på våre produkter. Du kan fritt levere tilbake produktet uten å oppgi grunn til det inntil 14 dager etter kjøpet. Du kan velge mellom postoppkrav og betaling med VISA og MasterCard. Vi er godkjent av disse kortselskapene og er ansvarlige for alle transaksjoner. Vil du returnere varen legger du den i en konvolutt og merker med navn og kontonummer og vi gir deg kjøpesummen tilbake så snart vi mottar produktet. Klikk her for informasjon om betaling med kort. Klikk her for å se hvordan en handel hos oss gjennomføres fra A til Å.

Produktinformasjon

Modell Volvo V70 140HK
CCM 2461
HK original 140
HK med tuning Inntil 175 HK. Justeres av brukeren. Klikk her for informasjon..
NM original 290
NM med tuning Inntil 360 NM. Justeres av brukeren. Klikk her for informasjon..
Sikker Sikker og trygg chiptuning da man ikke påvirker originalsystemet - ingen chip bytte eller endring av bilens originale programvare.
Ecoprogram Innlagt økonomiprogram. Både effektprogram og økonomiprogram i samme chiptuning. 5 til 15% nedgang i de fleste tilfeller.
Partikkelfilter Kan brukes sammen med partikkelfilter. Øker ikke utslipp.
Fjernkontroll DTK chiptuning kan nå også leveres med trådløs fjernkontroll - klikk her
Norsk Norsk: selskap - manualer - kundeservice - merkevare.
Montering Svært enkel montering - chiptuning montering
Plug & drive Alle chipt tuning moduler leveres med originale kontakter
hk 140
hkpro 185
hkstd 175
nm 290
nmpro 377
nmstd 360